Mittatilauspuvut – Korjausompelu

VAATTURILIIKE SAVIMAA

Vaatturiliike Savimaa Helsinki

Vaatturi Mikko Savimaan pyörittämä Vaatturiliike Savimaa on Helsingissä toimiva räätäliliike, joka valmistaa toiveidesi ja mittojesi mukaiset mittatilauspuvut ja -vaatteet. Vaatturiliikkeemme mittatilausvaatteet suunnitellaan täysin kantajansa toiveiden ja mittojen mukaan. Siksi niiden korkealuokkaiset ja viimeistellyt yksityiskohdat, istuvuus sekä käyttöaste ovat omaa luokkaansa.

Valikoimissa on myös valmisvaatteita kuten pukuja, irtotakkeja, farkkuja ja päälystakkeja. Myös asusteita kuten olkaimia ja rusetteja löytyy valikoimista.

Vaatturiliike Savimaan mittatilauspuvut, takit ja päälystakit  valmistetaan Italiassa Scuderin tehtaalla. Scuderi on 1954 perustettu perheyritys.

Lisäksi tarjoamme kattavaa korjausompelua ja muutosompelua aina vaatteiden koon muuttamisesta, rikkoutuneiden lempivaatteiden korjaukseen.

Tutustu palveluihin

Tutustu sinäkin palveluihimme ja hanki kestävät sekä laadukkaat mittatilausvaatteet sekä valmisvaattet vaatturiliikkeeltämme Helsingistä!

Mittatilauspuvut, -päällystakit ja -smokit

Mittatilausvaatteet

Valmisvaatteet

Korjausompelu

Vaatturiliike Savimaa Helsinki

Vaatturiliike Savimaa is a Tailor shop located in Helsinki, Uudenmaankatu 32 hosted by Tailor Mikko Savimaa. We offer you Made-To-Measure suits as well as other garments such as MTM-shirts MTM-coats etc. Our MTM garments are Made in Italy, France and Portugal.

Vaatturiliike Savimaa also provides you bespoke selvedge denim services. We have collection of  selvedge denims fabrics made in USA.

And besides that we offer you alterations and other sewing services as well.

You are warmly Welcome to visit!

Contact us:

+358400816302

mikko.savimaa@gmail.com

 

Soita